Algemeen

Tandarts van der Veere heeft een kleine praktijk, waarin rustig wordt gewerkt. Er wordt  gestreefd naar een goede en stabiele mondgezondheid, pijnloze behandeling en een langdurige relatie met de client.

U wordt altijd behandeld door één en dezelfde persoon: uw tandarts. Er wordt niet behandeld door hulppersoneel. 

Eerste bezoek

Het eerste bezoek bestaat uit kennismaking, bespreking van uw tandheelkundige historie, uw algemene gezondheid, uw mondgezondheid, uw wensen en verwachtingen. Uiteraard wordt er een controle gedaan en zonodig worden er röntgenfoto's gemaakt. De mondtoestand wordt beschreven en besproken met u. Zonodig wordt er een behandelplan en een begroting gemaakt, en een vervolgafspraak.

Normale controles

Controles vinden plaats na een half jaar of een jaar. Welke termijn voor u verstandig is bespreekt de tandarts met u. U wordt verzocht in elk geval 5 minuten voorafgaand aan uw afspraak aanwezig te zijn, en met een schoon gebit.

De tandarts kan met het "blote oog" een groot deel van het gebit bekijken, maar niet de ruimte die zich tussen de kiezen bevindt. Daarom worden er gemiddeld eens in de drie jaar twee röntgenfoto's gemaakt om deze lokaties goed te kunnen inspecteren. In sommige gevallen is een aparte roentgenfoto nodig, bijvoorbeeld bij ontstekingen.

Afspraken maken en annuleren

Afspraken kunt u maken per telefoon of via de webagenda, zie hiervoor de optie in het menu. Het afzeggen van afspraken moet minimaal 24 uur van te voren gebeuren. Doet u dit niet dan wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht.

En verder ...

De praktijk is, met enige hulp, goed toegankelijk voor rolstoelen.

De tandarts spreekt Nederlands, Engels en Duits, verstaat Fries en spreekt ook een beetje Frans en Spaans.

Tandarts van der Veere is deelnemer aan het Kwaliteits Register Tandartsen en doet regelmatig aan na- en bijscholing. De tandheelkunde-opleiding is gevolgd in Groningen.

BIG-registratie: 29024439202  https://www.bigregister.nl//

De praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van de N.M.T. (Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde)

Voor het hele spectrum aan mondzorg kunt u terecht, echter voor sommige zaken wordt u verwezen naar specialisten.  

Wachttijden zijn minimaal, er wordt op tijd gewerkt. Moet u toch even wachten dan vindt u in de wachtkamer lectuur en kunt u gebruik maken van een computer met internetverbinding.

Er wordt gewerkt met zeer moderne apparatuur en volgens de richtlijnen van de W.I.P. (Werkgroep Infectie Preventie). 

In de buurt zijn vier parkeergarages. Ook kan vaak in de straat worden geparkeerd.

De parkeergarages vindt u aan de Rademarkt, gedempte Kattediep, Oosterpoort en Damsterdiep.